073-590 30 11 info@helhets-halsan.se

Några av våra nöjda kunder

Sara Gunnarsson

”Tack för idag! Alla verkade jättenöjda med hela dagen som gick i ett nafs. Alla var jätteimponerade över lokalen. Bra att ha båda rummen, för att kunna röra sig lite mellan rummen under dagen. Vi kommer tillbaka och har fler arbetsplatsträffar hos er under våren. Vi kände också att hälsoaktiviteten som ni hjälpt oss med var precis lagom och passade gänget. Så tack igen”.

Sara Gunnarsson
Operativ Chef, Informationsledare/Trafiksamordnare
www.sj.se

Bianca Ruponen

”Vi på HumaNova upplevde att vi fick väldigt bra bemötande av er på HelhetsHälsan. Ni var jättehjälpsamma och serviceinriktade. Mycket bra att ni även var villiga att förbättra genom att sätta upp en projektorduk i stora rummet. Kajsa vår kursledare i Motiverande samtal, var verkligen supernöjd med all er hjälp och vänlighet. Vi kommer definitivt att hyra lokal hos er igen”.

Bianca Ruponen
www.humanova.com

Anna Larsson

”Jag vill tacka för helgen, alla kursdeltagare var såå nöjda med lokalen. Vi hade en underbart bra helg. Så tacksam över att jag får hyra in mig hos er. Jag återkommer inom kort med en förfrågan om en ny helg för en 2 dagars workshop i Själens resa till ett högre medvetande”.

Anna Larsson
www.yourinnerlight.se

Kontakta oss om du undrar över något!

Helhetshälsan ligger med perfekt läge mitt i centrala Stockholm, precis vid Norra Bantroget, nära Clarion Sign och T-Centralen.
Det finns många caféer och lunchrestauranger i närheten, när det är dags att ta en paus. Ring eller maila oss idag, så hjälper vi dig att få ett bra möte, konferens eller utbildning.

Helhetshälsan

Torsgatan 8B, Stockholm