073-590 30 11 info@helhets-halsan.se

Vårt närområde

Centralt läge – lätt att ta sig hit
Helhetshälsan ligger mycket centralt, precis vid Norra Bantorget, vilket har blivit ett uppfräschat och attraktivt område, sedan torget gjordes om och fick en park och att hotellet Clarion Sign öppnade upp.

Det är mycket enkelt för alla att ta sig hit, närmaste t-bana är T-centralen, där även alla pendeltåg och tåg stannar. Bra kommunikationer där läget mitt i City gör det enkel att komma hit både från söder och norr.
Det är även enkelt att gå från St. Eriksplan följ bara Torsgatan ner, från Odenplan följ bara Dalagatan ner till Dalatrappan och från Hötorget, följ Olof Palmes gata till Norra Bantorget.

Trevlig närmområde
Det centrala läget gör också att det finns många trevliga lunch- och fikaställen, det är nära Drottninggatan, Kungsgatan och Vasagatan, fullt av restauranger, caféer och butiker.
Utanför porten finns en Seven-Eleven butik med bra öppettider, för den som vill köpa enklare mat eller fika, vi har ett Shusi-ställe på andra sidan Torsgatan och granne med oss ligger det stora hotellet Generator, som med sin bar och restaurang erbjuder allt från frukost, lunch, middag och barservering.

Åka kommunalt
Ovan har vi beskrivit hur du åker hit med t-bana från olika håll. Du kan även ta buss 50, som stannar utanför porten på hållplats: Wallingatan, gå över gatan och ner för Dalatrappan, så har du vår port Torsgatan 8B, direkt nedanför trappan.

Parkera
Det finns gott om parkeringsplatser på gatorna i näromådet. I de närmaste kvarteren är det dock betalning dygnet runt. Några kvarter längre bort mot Odenplan eller St. Erikplan är det betalning 9-17 på vardagar och gratis på helger. Det finns även parkering vid Sabbatsbergs sjukhus och vi har även ett P-hus på Torsgatan 10.

Kontakta oss om du undrar över något!

Helhetshälsan ligger med perfekt läge mitt i centrala Stockholm, precis vid Norra Bantroget, nära Clarion Sign och T-Centralen.
Det finns många caféer och lunchrestauranger i närheten, när det är dags att ta en paus. Ring eller maila oss idag, så hjälper vi dig att få ett bra möte, konferens eller utbildning.

Helhetshälsan

Torsgatan 8B, Stockholm