073-590 30 11 info@helhets-halsan.se

Hela lokalen – ett flexibelt upplägg!

För att få tillgång till större yta och slippa bli störd av någon annan grupp i det angränsande rummet. Kanske har du en stor grupp, som vill dela upp sig i mindre grupper emellanåt, eller vill ha det ena rummet som fika och mingelrum och det andra som konferens-/utbildningsrum.

Flexibel lösning, kanske har du föreläsning i det ena rummet och mässa idet andra? Möjligheterna att kombinera rummen på olika sätt beroende på dina behov är stora.

På lördagar och söndagar är det ingen annan aktivitet på Helhetshälsan, så du är ensam i lokalen och kan skapa en skön, lugn och avkopplande atmosfär med din utbildningsgrupp. Passar kanske dig som genomför kurser i yoga, qigong, massage, mindfulness, målning eller personlig utveckling.

Hyr hela Helhetshälsan

Du kan boka båda rummen, Konferens- och Utbildningsrummet samtidigt, för att få tillgång till större yta och slippa bli störd av någon annan grupp i det angränsande rummet. Kanske har du en stor grupp, som vill dela upp sig i mindre grupper emellanåt, eller vill ha det ena rummet som fika och mingelrum och det andra som konferens-/utbildningsrum. Eller kanske har du föreläsning i det ena rummet och mässa idet andra? Möjligheterna att kombinera rummen på olika sätt beroende på dina behov är stora.

Vad ingår?

I lokalen finns även en stor härlig entré med reception, där du tar emot dina deltagare och där det finns möjlighet att sitta ner en stund. Här ställer vi ytterskor och hänger av oss ytterkläder samt här finns en toalett.
Du som har behov har även tillgång pentry, där det finns kaffebryggare, vattenkokare, termosar, micro, kylskåp, glas, tillbringare, muggar, tallrikar, bestick, skålar.

På helgen när ingen annan är här, finns det även möjlighet att sitta och fika och äta lunch i matrummet.

Vad kostar det?

För konferensrummet gäller alla dagar, måndag till söndag, nedanstående priser exkl moms.

Halvdag fm / em
kl: 8-12 / 13-17
2 050 kr
Heldag
kl: 8-17
2 350 kr
Kväll
kl: 18-22
1 550 kr

Hur hittar jag hit?

Helhetshälsan ligger centralt vid Norra Bantorget, nära T-centralen och hotell Clarion Sign.

Från T-centralen går du mot Norra Bantorget och därefter in på Torsgatan, passerar Lilla Bantorget på vänster sida.
På andra sidan gatan, mitt emot ”Seven/Eleven-butiken”, går du in till höger vid en vändplan, längst inne vid Dalatrappan hittar du porten Torsgatan 8B, du ser vår skylt ”Helhetshälsan” över porten. Därefter kommer Garaget Torsgatan 10 och det stora hotellet Generator.
Vi har portkod och lokalen ligger en trappa upp.

Läs mer om vårt närområde>

Vilka regler gäller?

Rökning, alkohol eller djur är ej tillåtet i lokalen.

Städa konferens-/utbildningsrummet enligt städinstruktionerna, alternativt lägg till 500 kr för städning.

Betalning och eventuell avbokning?

Avgiften faktureras kund vid månadsskiftet efter användet med 30 dagars betalningsvillkor.

Om du avbokar lokalen tidigare än 30 dagar innan bokningstillfället, så är det kostnadsfritt.
Avbokning 3 veckor innan, debiteras 25%.
Avbokning 2 veckor innan, debiteras 50%.
Avbokning 1 vecka innan eller senare, debiteras 100%.

Boka här

Jag vill

X
+Lägg till mer datum

Din faktureringsadress*

Kontakta oss om du undrar över något!

Helhetshälsan ligger med perfekt läge mitt i centrala Stockholm, precis vid Norra Bantroget, nära Clarion Sign och T-Centralen.
Det finns många caféer och lunchrestauranger i närheten, när det är dags att ta en paus. Ring eller maila oss idag, så hjälper vi dig att få ett bra möte, konferens eller utbildning.

Helhetshälsan

Torsgatan 8B, Stockholm